Informații Suplimentare

Tot ce trebuie să știi pentru a înțelege abordarea noastră

În România, videochatul este încă considerat un subiect taboo, unul despre care este interzis să vorbești, în timp ce partea occidentală face progrese serioase în felul cum este privită sexualitatea.

Te invităm să treci de linia roșie a insecurității și să pornești împreună cu noi într-o călătorie menită să îți testeze limitele iar apoi să-ți construiască personalitatea și caracterul.

Prin viziunea noastră dorim să oferim modelelor partenere un stil de viață diferit, o îmbunătățire pe toate planurile, astfel încât să le fie mult mai ușor să își atingă scopurile.

La noi NU TREBUIE SĂ TE DEZBRACI!

Suntem un studio exclusiv non-nudity, la noi modelele nu se dezbracă pentru a face bani.

La noi, videochatul se axează foarte mult pe partea psihologică a sexualității, cea în care membrii investesc sume colosale de bani.

Modelele noastre trebuie să îndeplinească niște condiții

În anul 2021 nu este de ajuns să arăți bine pentru a avea succes în videochat, cu atât mai mult în domeniul de BDSM unde deși este mai dificil de lucrat, câștigurile sunt substanțial mai mari.

Prin urmare, am stabilit o listă de condiții pe care ar fi de preferat să le îndeplinești.

Aceste lucruri nu le cerem doar de dragul de a cere. Fără ele șansele de a avea succes în acest domeniu scad drastic, acest lucru reducându-va substanțial câștigurile.

Crezi că ai ce îți trebuie pentru a deveni model BDSM?